Sólo online

Anonimat, invisibilitat i reconeixement de les pràctiques cuidadores a Catalunya, les illes balears i Andorra. 1940-2018

23,00 € impuestos incluidos

Nuevo producto

Opciones disponibles:

Anonimat, invisibilitat i reconeixement de les pràctiques cuidadores a Catalunya, les illes Balears i Andorra. Volum 1,és el primer volum d’una col·lecció que desvetlla la història de vida de professionals excel·lents, infermers i infermeres que han actuat i millorat la salut i l’assistència de la població a la que han atès. És un llibre coral, escrit per professores i professors universitaris vinculats a l’Associació Febe d'Història d'Infermeria de Llengua Catalana, amb la intenció de donar visibilitat a les cures infermeres.

El llibre presenta els relats de practicants, infermeres, llevadores i ATS,  recollint els relats biogràfics de Josép Cabús Pedrol, Maria Àngels Pujol  Bacardit,Marta Blasco Sanz,Juan José Moreno Serra,Victòria Casas Rodríguez,Mariona Marrugat Brossa,María Dolores Rojas Montalvo,Carmen Siches Cuadra i, Blundina Adellach Coma. Cadascuna d’aquestes vides dedicades a tenir cura dels altres ens endinsa en el compromís, la responsabilitat, la qualitat, però sobretot en la humanitat en que van exercir la seva professió, ens mostra la mirada infermera atenta, la que va més enllà dels símptomes i la malaltia i contempla a la persona de forma integral. Es tracta d’infermers i infermeres desconeguts, “invisibles” per a la majoria del col·lectiu professional i ciutadania, però admirats i reconeguts en el seu àmbit d’actuació, grans persones, excel·lents professionals, als que aquestes pàgines donen veu.

Características del libro:

Número de páginas: 260 páginas + cubiertas
Dimensiones del libro: 148 x 210 x 16 mm
Encuadernación: Rústica y con cola PUR
ISBN: 978-84-947975-9-0
Depósito legal: B 18850-2020

Scroll