Sólo online

Les infermeres en l'atemptat del 17A

10,00 € impuestos incluidos

Nuevo producto

EDICIÓ SOLIDÀRIA. Els beneficis obtinguts amb la venda del llibre es destinaran a la Unitat d’Atenció i Valoració d’Afectats per Terrorisme.

Más detalles

Opciones disponibles:

Colección Hospitalidad

Amb aquesta publicació es vol visibilitzar el treball infermer en una situació d’emergència, generada per un atac terrorista. Molts companys i companyes van ser herois anònims en tant que no es van donar els seus noms i cognoms, però van ser també herois plenament identificats, amb uniformes de bombers, del SEM, de la Creu Roja, pijames hospitalaris, bates o vestits de carrer. Infermers i infermeres que van posar, coneixement, tècnica, valors i emocions al servei de persones que precisaven de la seva atenció i que han volgut explicar com van viure aquella tarda del mes d’agost.

Són relats naturals, trenats a partir de les seves paraules, que ens transporten a la Rambla minuts més tard de l’atropellament mortal i posteriorment als centres de salut i hospitals de Barcelona i Cambrils.

Deixem a les futures generacions de professionals per escrit perquè es pugui consultar tants cops com calgui, el relat d’uns fets i unes actuacions que ens honoren com a professió; cal que res no caigui en l’oblit, cal preservar la memòria, cal conèixer la nostre història.

Características del libro:

  • Nº de páginas: 216 pàgines interiors + cobertes
  • Dimensiones del libro: 148x210x12,5 mm
  • Encuadernación: Rústica amb cola PUR
  • ISBN: 978-84-947975-2-1
  • Depósito legal: B 20802-2018
Scroll