Sólo online

Infermeres Pioneres a Catalunya. Del franquisme a la democràcia

6,00 € impuestos incluidos

Nuevo producto

Opciones disponibles:

Colección Hospitalidad

Infermeres Pioneres a Catalunya. Del franquisme a la democràcia és el recull de relats de la vida de deu dones que han estat referents de la professió a Catalunya en l’àmbit hospitalari, tant públic com privat, en l’àmbit de la docència i en altres espais professionals. Aquesta publicació vol ser un reconeixement a la seva aportació, que en molts aspectes podem considerar pionera en l’àmbit en què es va desenvolupar. El llibre reuneix deu dones infermeres que han estat referents per a la professió com Adela Simón, Pilar Masgrau, Maria Llobet, Pilar Argelès, Carolina Meléndez, Roser Tey, Teresa Piulachs, Carmen Bolea, Sor Genoveva Massip, o Mercè Sanz.

En el nostre país , la Infermeria com a disciplina, té una trajectòria de només 38 anys integrada a la Universitat, hauríem de considerar-la jove i reconèixer que no ha tingut gaire temps per desenvolupar la seva història, per tant calia fer l’esforç de visualització de les infermeres precursores que han afavorit la transformació de les activitats de tenir cura, que sovint han estat desenvolupant amb resolució i eficàcia els diferents rols i funcions infermeres i han estat assistencials, docents, investigadors i gestors en moments complicats de desenvolupament professional.

El llibre ha estat possible gràcies a l’ajut del COIB que ha finançat la seva publicació, fent una clara aposta pel coneixement d’infermeres que han estat pioneres en diferents àmbits professionals a Catalun

Características del libro:

  • Nº de páginas: 212 pàgines interiors + cobertes
  • Dimensiones del libro: 148x210x14 mm
  • Encuadernación: Rústica amb cola PUR
  • ISBN: 978-84-944652-6-0
  • Depósito legal: B25256-2017
Scroll